PRELOMIO: Bili Beron potpisao ugovor - na njegovim leđima će i dalje biti dres sa brojem "12"

Novosti

02. 07. 2021. u 15:56

AMERIKANAC je započeto u Crvenoj zvezdi nastavio i u Zenitu - odlična sezona je iza njega. Sa ruskim klubom je dogurao do 1/4 finala Evrolige gde ih je na jedvite jade izbacila Barselona. U domaćem prvenstvu su bili prvi posle regularnog dela, a u polufinalu plej-ofa su ispali od CSKA.

ПРЕЛОМИО: Били Берон потписао уговор - на његовим леђима ће и даље бити дрес са бројем 12

Bili Beron foto: M.Vukadinović

Košarkaški klub Zenit iz Sankt Peterburga objavio je danas da je produžio ugovor sa Bilijem Beronom.

On je imao ugovor do kraja sezone koja tek što nije počela, a Rusi su rešili da ga zadrže još godinu dana duže.

- Bili Baron je najvažniji igrač u našem timu. Njegove košarkaške kvalitete i karakter garancija su da će narednih sezona igrati za Zenit - poručio je Manos Papadopulos, sportski direktor ruskog kluba.

Amerikanac je započeto u Crvenoj zvezdi nastavio i u Zenitu - odlična sezona je iza njega. Sa ruskim klubom je dogurao do 1/4 finala Evrolige gde ih je na jedvite jade izbacila Barselona. U domaćem prvenstvu su bili prvi posle regularnog dela, a u polufinalu plej-ofa su ispali od CSKA.

- Supruga, sin i ja se radujemo što ćemo još dve godine biti deo porodice Zenita. Volimo Sankt Peterburg, dobro je što smo uspeli da se dogovorimo sa klubom. Radujem se što ću u budućnosti sarađivati sa Havijerom Paskvalom i njegovim trenerskim štabom kako bismo nastavili uspeh iz prošle sezone - poručio je Beron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BK «Zenit» (@zenitbasket)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)