KOKOŠKOV: Prijaće nam da čujemo aplauze i podršku

Novosti online

22. 06. 2021. u 15:09

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije sutra od 20 sati igrati protiv Meksika u sklopu priprema za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir, a utakmica se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić“, koja će ovom prilikom moći da primi manje od 30 odsto od ukupnog kapaciteta.

КОКОШКОВ: Пријаће нам да чујемо аплаузе и подршку

Foto: N. Paraušić

- Biće nam drago da malo osetimo publiku, prijaće nam da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji - izjavio je selektor košarkaša Srbije Igor Kokoškov.

- Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u balon i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakon toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da igramo. Priključiće nam se još nekoliko igrača, Micić, Kalinić, Teodosić… Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio. Biće nam drago i da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji - rekao je Kokoškov za sajt KSS.

U dosadašnjem toku priprema, košarkaši su na "Akropolis kupu" u Atini u tri dana savladali selekcije Portorika, Meksika i Grčke.

U petak, 25. juna reprezentacija Srbije će ući u balon, a Olimpijski kvalifikacioni turnir održaće se od 29. juna do 4. jula.

Za olimpijsku vizu pored Srbije, boriće se Italija, Filipini, Portoriko, Senegal i Dominikanska Republika, a samo pobednik turnira izboriće plasman na Igre u Tokiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina