OVO JE BOLESNO: Minut ćutanja za živog Mbapea u Kataru! Novi skandal nakon meča Argentina - Francuska (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 23:10

FUDBALSKA reprezentacija Argentine savladala je Francusku u velikom finalu Mundijala, a nakon meča viđene su neke situacije koje ne priliče šampionima. U centru velikih skandala bio je sjajni golman gaučosa - Emilijano Martinez.

ОВО ЈЕ БОЛЕСНО: Минут ћутања за живог Мбапеа у Катару! Нови скандал након меча Аргентина - Француска (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Za odbrane svaka čast, za ponašanje veliki minus. Osvojio je Emilijano Martinez grupni i pojedinačni trofej, postao prvak sveta sa Argentinom i proglašen je za najboljeg golmana Mundijala u Kataru, ali kad se finale okončalo pokazao je da su mu maniri uličarski. Nedostojni sportiste.

FOTO: AP/Tanjug

Danas ste mogli da čitate na portalu "Novosti" kakav je prostački potez načinio prilikom dodele nagrada.

A kad se slavlje sa terena prenelo u svlačionicu, golman Aston Vile je još jednom prešao preko svih granice. 

Naime, kako prenosi "Mocart sport", on  je svog kolegu, sportistu, sa kojim deli isti hleb prozivao na način koji je za osudu.

Tokom pesme i graje na trenutak je zaustavio euforiju i zatražio „minut ćutanja“ za Kilijana Mbapea. On je to uradio nekoliko puta dok su igrači slavili, a video materijal iz svlačionice pokazuje samo jedan trenutak u kome je to učinio.

Da li zato što ga je napadač Pari Sen Žermena četiri puta savladao u finalu (triput tokom utakmice, jednom u penal seriji), svakako Martinez je sramno prozvao najboljeg strelca turnira u Kataru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)