"U NEDELJU IGRAM POSLEDNJU UTAKMICU": Lionel Mesi i reči koje će zaboleti fudbalski svet

Novosti online

14. 12. 2022. u 08:13

Reprezentacija Argentine je odigrala jedan od svojih najboljih mečeva u novijoj istoriji i u polufinalu Mundijala deklasirala Hrvatsku sa 3:0.

У НЕДЕЉУ ИГРАМ ПОСЛЕДЊУ УТАКМИЦУ: Лионел Меси и речи које ће заболети фудбалски свет

FOTO: Tanjug/AP

Fantastični Lionel Mesi je slomio odbranu Hrvatske, ali i srca svih zaubljenika u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Naime, Argentinac je u ranim jutarnjim satima na stadionu Lusail otkrio da je ovo poslednje Svetsko prvenstvo na kojem nastupa.

- Ponosan sam što ću završiti karijeru na svetskim prvenstvima nastupom u finalu. Neverovatno je šta se dešava. U nedelju igram poslednji meč na svetskom prvenstvu, sledeće takmičenje je daleko. Nadam se da ću ga završiti na najbolji mogući način - rekao je Mesi.

Mesi se osvrnuo i na meč sa Hrvatskom.

- Uživam i osećam se dobro, spreman za svaku utakmicu. Žrtvujemo se. Morali smo da igramo produžetke protiv Holandije i nije bilo lako. Stigli smo umorni, ali smo smogli snage i odigrali ozbiljnu utakmicu.

Onda je otkrio i ključ pobede.

- Dobro smo se pripremili. Znali smo da će Hrvatska imati loptu u svom posedu jer ima dobre igrače na sredini terena, ali smo znali i da ćemo imati svoje šanse. Pored toga što je ova reprezentacija jaka, takođe je veoma inteligentna i zna da čita situacije tokom meča. Dobro smo se pripremili i srećan sam.

Argentina će u nedelju igrati u velikom finalu sa pobednikom meča Francuska-Maroko i to će biti poslednji put da gledamo Mesija u dresu Argentine na Mundijalima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)