Reprezentacija Argentine je odigrala jedan od svojih najboljih mečeva u novijoj istoriji i u polufinalu Mundijala deklasirala Hrvatsku sa 3:0.

Komentari (5)

BgDex1970

14.12.2022. 09:02

Nema šta tu mnogo da se polemiše.Mesi se odavno dokazao kao najbolji svih vremena , ali ovo u Kataru mu konačno stavlja odavno zasluženu krunu fudbalskog Boga.Kakav igrač ,kakav karakter!To se jednom rađa u 100 godina..Dugo je bio u senci Maradone , ali porediti njih dvoje zaista je pomalo smešno ,jer u ono vreme kada je Maradona bio to što je bio ,više od polovine zemaljske kugle nije umelo da igra fudbal , a danas imamo potpuno drugačiju sliku.Sva ta velika imena iz sveta fudbala kao što su Pele, Maradona ,Krojf,Batistuta i mnogi drugi , jednostavno nisu ni da primirišu Mesiju ,jer pored pomenute činjenice koji sam predhodno naveo ,imamo i činjenicu da su se u ono vreme sudijske greške dešavale često i na najvažnijim utakmicama.Pa setimo se Maradone tzv."Božije Ruke".Danas je to svedeno na minimum uz pomoć VAR-a , pa u samoj lopti imate na stotine ugrađenih senzora i plus laser tehnologiju.Dakle , biti u ono vreme najbolji i danas...Nebo i zemlja. Hvala Mesiju za sve ove godine uživanja gledajući ga kako raste i sazreva u vrhunskog fudbalera.Hvala mu na svemu što je doneo Barseloni i siguran sam da će biti dobar trener kada prestane aktivno da igra fudbal. HVALA TI MESI NA SVEMU!

BORKO

14.12.2022. 11:25

Otkrio je mlaku vodu. Da nije mislio da sa štapom igra sledeće SP. BILO BI VEST DA MU JE TO UOPŠTE POSLEDNJI MEČ U FUDBALSKOJ KARIJERI. DOSADAN JE VIŠE.