ŽRTVOVAO SE ZA EKIPU: Pepe sa polomljenom rukom igrao protiv Maroka

Novosti online

11. 12. 2022. u 10:05

ISKUSNI fudbaler Portugala Pepe teško je podneo eliminaciju sa Svetskog prvenstva. Ipak, za jednu stvar u četvrtfinalnoj utakmici protiv Maroka mora mu se odati priznanje.

ЖРТВОВАО СЕ ЗА ЕКИПУ: Пепе са поломљеном руком играо против Марока

FOTO: AP/Tanjug

Naime, 39-godišnji fudbaler je odigrao ceo meč za svoju selekciju i to sa polomljenom rukom.

- Pepe je doživeo prelom podlaktice leve ruke tokom utakmice sa Marokom. Reprezentativac Portugala je išao na pregled posle meča u Dohi i tamo su potvrđene sumnje da se radi o prelomu - saopštili su iz Fudbalskog saveza Portugala.

Ovo je igraču Porta bilo najverovatnije poslednje Svetsko prvenstvo. Želeo je kao i njegovi saigrači da ide do kraja, ali u četvrtfinalu ih je zaustavio Maroko.

Pepe je u dresu sa državnim grbom odigrao 133 utakmice i osam puta je uspeo da se upiše u strelce. Jedan pogodak dao je na ovom Mundijalu, bilo je to u osmini finala protiv Švajcarske.

Podsetimo, u polufinalu Svetskog prvenstva igraju Hrvatska - Argentina i Maroko - Francuska.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)