NAPRAVILI ČUDO, PA IZVELI MAJKE NA TEREN: Prelepe scene nakon meča Maroko - Portugal

Novosti online

10. 12. 2022. u 19:30

MAROKO je napravio još jedno čudo u Kataru. Savladali su Portugal sa 1:0 i plasirali se prvi put u istoriji u polufinale Svetskog prvenstva.

НАПРАВИЛИ ЧУДО, ПА ИЗВЕЛИ МАЈКЕ НА ТЕРЕН: Прелепе сцене након меча Мароко - Португал

FOTO: EPA

Ponosni kakvi jesu, Marokanci slave širom sveta. U Maroku je epicentar dešavanja, no ima ih dosta i u Kataru, a grupe njih slave u različitim delovima sveta.

FOTO: EPA

Slaviće se još dugo, a ponosne majke imale su priliku da dele sreću sa svojim sinovima.

Napadač Sofijen Bufal je na teren izveo svoju majku sa kojom je slavio najveću pobedu u karijeri, a i majke drugih marokanskih heroje bile su prisutne na epskoj utakmici.

FOTO: EPA

I selektor Valid Regragui je pobedu slavio sa majkom Fatimom, koja ga je tek nedavno protiv Španije prvi put pratila u karijeri.

Fatima nije pratila Valida ni tokom igračke, ni tokom trenerske karijere. Već 24 godine njen sin se bavi profesionalnim fudbalom, ali je tek u Kataru njegova majka bila na tribinama.

FOTO: EPA

Ona je više od 50 godina stanovnica Pariza, gde se selektor Maroka i rodio, ali nije imala snage da gleda njegove utakmice. Regragui je osećao da bi mogao ispisati istoriju marokanskog fudbala u Kataru, pa je insistirao da Fatima stigne i pruži mu podršku.

FOTO: EPA

To se i dogodilo, a scene nakon meča brzo su obišle svet. Valid je odmah dotrčao do majke i poljubio je u čelo te tako pokazao veliko poštovanje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)