BRAVO! Švajcarci oduševljeni potezom FIFA pred meč sa Srbijom

Novosti online

02. 12. 2022. u 09:34

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20 časova igra meč odluke na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv Švajcarske, gde će morati da ostvari pobedu.

БРАВО! Швајцарци одушевљени потезом ФИФА пред меч са Србијом

Foto: AP

Pravdu će na meču Srbije i Švajcarske deliti Fernando Rapalini, 44-godišnji sudija iz Argentine, a pomagaće mu sunarodnici Huan Pablo Belati i Dijego Banfa. Četvrti sudija biće Peruanac Kevin Ortega, a švajcarski „Blik” nije krio oduševljenje odabirom sudije.

– Još jednom spavamo i taj dan je došao, nacionalni tim će igrati protiv Srbije za mesto u osmini finala u petak od 20 časova. Utakmicu će suditi arbitar za koga Švajcarce vežu jako lepe uspomene. Meč sa Srbijom će suditi argentinski arbitar Fernando Rapalini koji je pre godinu dana na Evropskom prvenstvu sudio meč osmine finala protiv Francuske, koji je Švajcarska dobila na penale – navodi se u tekstu „Blika”.

Inače je Rapalini ušao u istoriju kao prvi Argentinac koji je sudio na Evropskom prvenstvu, ali to što ga Švajcarci pamte po dobru se verovatno nikome u Srbiji ne sviđa.

Taj famozni meč sa Francuskom završen je rezultatom 3:3, a posle penala su Švajcarci prošli dalje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)