LAŽNI NEJMAR PONOVO NAPADA: Šetka se po stadionima, navijači i obezbeđenje ga saleću za selfije, nikoga ne odbija (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2022. u 14:01

ZVEZDA brazilske fudbalske reprezentacija Nejmar lakše se povredio na meču protiv Srbije, zbog čega je propustio susret sa Švajcarskom. To mu nije smetalo da se dva dana kasnije pojavi u zoni ograničenog kretanja, gde ga je sprovelo obezbeđenje. Na kraju su se članovi obezbeđenja ubacili u nekoliko selfija koje su navijači napravili sa Nejmarom. Ili su bar svi oni mislili da je u pitanju Nejmar.

ЛАЖНИ НЕЈМАР ПОНОВО НАПАДА:  Шетка се по стадионима, навијачи и обезбеђење га салећу за селфије, никога не одбија  (ВИДЕО)

FOTO: Instagram/sosiadoney

Zapravo je reč o Eigonu Oliveiri, profesionalnom Nejmarovom dvojniku, koji je i pre dva dana napravio haos u Kataru.

Eigon Oliveira je zvezda društvenih mreža i najpoznatiji imitator napadača PSŽ na svetu. Lepo zarađuje od svoje sličnosti sa fudbalerom, pošto samo na Instagramu ima skoro 900 hiljada, a na Tiktoku više od pola miliona pratilaca.

Inače, Eigon ima sve iste tetovaže na telu kao i slavni napadač PSŽ.

Osim toga, kopirao je i njegovu frizuru i stajling, a manje razlike u fizionomiji prikriva naočarima za sunce, bradom i kačketom. 

I tada su ga navijači jurili za fotografisanje, a neki novinari pokušali su da urade intervju s njim. Tada nije uspeo da siđe na teren, ali sada mu je i to pošlo za rukom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)