HRVATSKI MEDIJI UVELI "BRE" ZBOG SRBIJA - KAMERUN: "To mogu samo Srbi - euforija, pa bolno prizemljenje"

Novosti online

28. 11. 2022. u 15:05

FUDBALSKI put Srbije na utakmici protiv Kameruna, od Golgote do spasenja i nazad, preneli su i mediji u Hrvatskoj. U njihovim izveštajima ima svega, a najviše likovanja.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ УВЕЛИ БРЕ ЗБОГ СРБИЈА - КАМЕРУН: То могу само Срби - еуфорија, па болно приземљење

FOTO: Tanjug/AP

"Ovo što je Srbima uspelo niko nikada nije napravio u istoriji svetskih prvenstava, ali ni to im nije bilo dovoljno za pobedu" - piše Tportal, navodeći da nikada na mundijalima jedna selekcija nije postigla dva gola u nadoknadi prvog poluvremena.

FOTO: Printskrin/tportal

- Srbiji je danas uspelo, ali bez obzira na to, 'orlovi' nisu osvojili tri boda pa se sada nalaze u teškoj situaciji u grupi. Treba im pobeda u poslednjem kolu protiv Švajcarske, ali isto tako ne zavise samo o sebi - napominje ovaj portal da, u slučaju pobede Švajcarske nad Brazilom i Brazila u poslednjem kolu protiv Kameruna, Srbiji ni pobeda protiv "sajdžija" ne bi bila dovoljna za drugi krug.

"Euforija pa bolno prizemljenje! Srpski mediji: Što uradiste, bre?" - naslovio je svoj tekst o utakmici portal "24sata.hr".

- Srbija je gubila 1:0 pa okrenula na 3:1. Imala je sve u svojim rukama, ali u šokantna tri minuta primila dva gola i tako ostala bez neverovatno važna tri boda - navodi dalje ovaj portal, koji nije mogao da ne pomene i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u negativnom kontekstu:

- Predsednik Aleksandar Vučić najavio je pohod na finale i naravno, puna usta bila su im Hrvatske i kako su bolji od naše reprezentacije - krivo navodi "24sata.hr".

Slobodna Dalmacija je prenela izjavu Radeta Bogdanovića u kojoj nekadašnji fudbaler kritikuje selektora, uz komentar da će ta "kanonada izazvati zemljotres u srpskim redovima".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)