OVO SE NIKAD DOSAD NIJE DESILO: Golman pevao himnu, pa zamenjen pre nego što je meč Svetskog prvenstva počeo

Novosti online

27. 11. 2022. u 15:40

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je sve zanimljivije, a u Kataru se u nedelju desio nesvakidašnji detalj.

ОВО СЕ НИКАД ДОСАД НИЈЕ ДЕСИЛО: Голман певао химну, па замењен пре него што је меч Светског првенства почео

FOTO: Tanjug/AP

Jasin Bono, golman reprezentacije Maroka, sa saigračima iz startne postave izašao je na teren kako bi branio na meču protiv Belgije, otpevao himnu sa ostalima a onda - "nestao".

Tačnije, već kada je na red došlo uobičajeno fotografisanje ekipe, umesto njega (možete ga videti u dresu sa brojem 1 na gornjoj fotografiji) sa saigračima je bio Munir (golman koji je na donjoj fotografiji).

Reprezentacija Maroka pred meč sa Belgijom - Munir (golman, desno) umesto Bona / FOTO: Tanjug/AP

Misterija je potrajala dugo, sve dok sam vrlo interesantan meč Belgija - Maroko (koji možete uživo da pratite na portalu "Novosti") nije prilično odmakao.

Tada je marokanska televizija objavila da je Jasin Bono osetio vrtoglavicu pred sam početak utakmice i odmah je tražio da bude zamenjen.

Otuda se u startnoj postavi našao njegov kolega Kađui Munir, a Bono je čak ispisan iz zvaničnog protokola - i to iako je s ekipom otpevao himnu.

Pretpostavka je da je do brisanja iz protokola došlo jer je odmah odveden van stadiona, u neku od medicinskih ustanova, kako bi se utvrdio razlog za loše zdravstveno stanje.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Kameruna u ponedeljak od 11 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)