VLAHOVIĆ BEŽAO OD MASE KOJA JE HTELA DA GA "RASTRGNE": Obezbeđenje spašavalo Srbina, lude scene iz Bahreina (VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2022. u 21:27

FUDBALSKA reprezentacija Srbije rutinski je savladala Bahrein u poslednjem meču pred početak Mundijala u Kataru, a ovaj meč pokazao je i ko je verovatno i najpopularniji član naše nacionalne selekcije u svetu.

ВЛАХОВИЋ БЕЖАО ОД МАСЕ КОЈА ЈЕ ХТЕЛА ДА ГА РАСТРГНЕ: Обезбеђење спашавало Србина, луде сцене из Бахреина (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Naime, kada se ispred stadiona u Manami pojavila zvezda orlova i Juventusa, Dušan Vlahović, nastala je prava "ludnica". Torinski klub je poznat po tome da ima mnogo navijača u arapskom svetu, pa je pojavljivanje napadača Srbije iniciralo stampedo bahreinskih tinejdžera.

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Bivši napadač Partizana je pokušao da se domogne našeg autobusa, ali se našao usred mase koja je pokušala da dobije neki vid uspomene sa jednim od najboljih golgetera današnjice. Delovalo je kao da ga mali Bahrenici žele rastrgnuti u nameri da naprave fotografiju sa njim.

Morali su da se umešaju i pripadnici ozbebeđanja FSS, predvođeni komesarom za bezbednost naše kuće fudbala Ivanom Petrićem.

Na kraju je Vlahović bezbedno stigao do autobusa sa ostatkom reprezentacije što se lepo vidi na Jutjub kanalu portala sportskacentrala.com.

Treba biti jako obazriv kada su ovakve situacije u pitanju, ulozi su veliki u Kataru, a rizik nije bio mali. Moglo je ovo potencijalno da izazove povredu momka koji je do pre par dana i kuburio sa istom. Gubitak Vlahovića pred Mundijal bio bi enorman.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)