KAKO su fudbalski reprezentativci Srbije Filip Kostić i Dušan Vlahović odigrali meč Juventus - Bolonja, i ne čudi što se u Brazilu pojavljuje sve vidljivija strepnja od susreta njihove nacionalne selekcije sa našom, na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje sledećeg meseca počinje u Kataru.

Dare

03.10.2022. 14:14

Opet hvalite pre vremena. Tako ste hvalili košarkaše pa su završili razočarajuće. Bolje da pišete o protivnicima da su jaki i da budemo oprezni pa ako pobede naši, duplo se readujemo.

Rade

03.10.2022. 15:20

Iako je po mom mišljenju današnja reprezentacija Srbije bar duplo jača od one sa SP u Rusiji i dalje nisam siguran u pobedu nad Brazilom u grupi. Po meni je Brazil veliki favorit ali sam siguran da ćemo imati veće šanse za pobedu kako takmičenje bude odmicalo jer imamo igrače koji sarađuju i rastu kroz igru za reprezentaciju. Najveći neprijatelj naše reprezentacije može biti upravo euforija. Srbija spada u top deset reprezentacija sveta ali pobediti Brazil i osvojiti medalju, za to treba biti i fizički mentalno beoma jak. Naši to imaju ali nekada moraju i sami sebe prevazići kada situacija to zahteva. Mi imamo dobre, ali ne i vrhunske igrače. Naša najveća snaga je u jedinstvu, kada svi dišu kao jedan. Tada možemo stići i veoma daleko.

Realan

03.10.2022. 16:07

Ako ostanemo neporaženi to bi bio veliki uspeh! Priče ovog tipa samo odmažu! Brazil je najbolja repka ili bar među najboljim. Mi treba da nastavimo u ovom ritmu. Šteta što nam poslednja provera nije neka najjača rep.