ČELNICI Fudbalskog kluba Novi Pazar podržali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića u, kako su saopštili, borbi protiv neregularnosti i devijacija u srpskom fudbalu koje su, kako su istakli, kulminirale u tekućem prvenstvu.

Trener

06.05.2021. 12:59

Novi Pazar govori o namestanju a oni su prvo ucesce izborili davanjem mita predsedniku BASK-a za odustajanje od takmicenja. Dali mu novac i direktorsko mesto u svom klubu, cak je i nekoliko igraca odvedeno iz BASK-a u Novi Pazar u tom "transferu" i polovina njih je sklonjena da treniraju van prvog tima i to odmah od prvog treninga. Iz razgovora sa pojedinim igracima koji su sklonjeni u drugi tim, dobio sam informaciju da je to ucinjeno zbog igraca koji su bili muslimanske vere jer su oni imali prednost u odnosu na njih. Bez obzira sto su ti igraci bili medju najboljim igracima u 2. ligi, u istom takmicenju gde se takmicio i sam NP.

Gradimir Radivojevic

06.05.2021. 13:39

Vi prvi treba da ćutite, na koji način ste ulazili u Super ligu,politički , a da ne pričam vaše ponašanje publike koje je krajnje ne gostoljubivo, to je osetio i trener Partizana tada Nikolić, koji je dobio baklju na grudi !!!!!