"VUČIĆA KAO DA JE BOG POSLAO, PRAVIĆE VAKCINU S RUSIMA": Poznati srpski trener nahvalio predsednika Srbije zbog cepiva

Novosti online

21. 04. 2021. u 09:30

POZNATI srpski fudbalski trener, Dragoslav Stepanović govorio je o vakcini koju je primio.

ВУЧИЋА КАО ДА ЈЕ БОГ ПОСЛАО, ПРАВИЋЕ ВАКЦИНУ С РУСИМА: Познати српски тренер нахвалио председника Србије због цепива

Dragoslav Stepanović Foto M. Vukadinović

Nekadašnji trener Čukaričkog je pohvalio predsednika države Aleksandra Vučića zbog procesa vakcinacije u našoj zemlji.

- Primio sam AstraZeneka vakcinu sedmog aprila i 30. juna bi trebalo da primim drugu vakcinu. Sve je bilo u redu, nisam imao neželjene reakcije, ova vakcina daje 96, 97 odsto od korone. Ove ostale manje štite, ali neko je napisao da se stvara tromb i sad ljudi kad čuju tromb nemaju pojma. Ne znaju ni šta je to, ni ko je taj tromb, nego nećemo tu, nego ćemo neku drugu. To će sad jedni protiv drugih da pričaju, da bi prodali svoju vakcinu. U onoj Jugoslaviji verovatno se Tito zadužio da nije ni znao koliko se zadužio, ali mi dođemo u školu i kažu nam: ‘Zasuči rukav’, ti zasučeš rukav, on ti udari vakcinu. Niti si pitao koja vakcina, niti zašto, ni ti, ni tvoji roditelji i svi su bili zdravi. Izborila se sa tri boginje, dečijom paralizom i tuberkulozom. Evo šta se sad dešava, Vučić kao da ga je Bog poslao, on će da pravi vakcine sa Rusima - rekao je Stepanović.

(Nova.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (96)

Joka

21.04.2021. 09:58

Predsednik Vučić je zaslužan za svaku dozu vakcine koja je stigla i koja će tek stići u Srbiju. Svaka doza je od izuzetnog značaja za zaštitu našeg stanovništva od virusa.

Ana

21.04.2021. 10:06

Ovaj trener je prepoznao rad i kvalitet svega sto Vucic radi, i nakon nastanka korona virusa, nabavljene su i vakcine i sva oprema medisinska, kako bi nas narod mogao da se uspesno leci i sacuva svoje zdravlje

Sara

21.04.2021. 10:11

Vučić je mnogo truda uloźio da Srbija medju prvima dobije vakcine. Zahvaljući prijateljstvu sa Rusijom i Kinom uskoro ce se u Srbiji i proizvoditi vakcine.

Dragan

21.04.2021. 10:26

"... Не спомињи имена Господа, Бога свога, на недостојан начин, јер Господ неће оставити без казне онога који недостојно спомиње име његово. ..." (Deset Bozjih zapovesti)

Srbce

21.04.2021. 10:31

Sve je to lepo, poštujem dosadašnji uspeh i napore našeg predsednika, divno napredujemo sa vakcinacijom, odavno nisam bila ponosnija kad me pitaju iz koje zemlje dolazim. Ali zaboga miloga, nece Vučić praviti ni vakcine ni autoputeva ni fabrike. Prave radnici Srbije. Tako da je to malo teško za čitati, mogao bi predsednik malo da se odmori a i nas da odmori od sebe. Neka radi iz senke.

Petra

21.04.2021. 10:36

Odgovorno ponašanje države prema životima i zdravlju građana rezultirala je ovim uspehom, da budemo jedna od zemalja koja će proizvoditi vakcine protiv korona virusa.

Bojan

21.04.2021. 10:46

Svaka cast za izjavu, slazem se sa svakom reci. Vucic je zaista napravio izvanredan posao sa vakcinama, prvenstveno sa nabavkom vakcina, a potom i sa uspesnom imunizacijom. Sada se pokrenula i proizvodnja ruske vakcine, a proizvodice se i kineska vakcina u nasem institutu Torlak.

Marijana

21.04.2021. 10:47

Možete da volite ili ne volite Vucica, ali uspehe ne mozete da mu osporite. Čovek ide korak ispred svih, promislja pametno, donosi mudre odluke, vodi se odgovornom politikom i to se pokazalo kao dobitna kombinacija. Pravi potez je pokretanje proizvodnje ruske vakcine Sputnjik V.

Milos

21.04.2021. 10:49

Ko god da je posao Vucica, nije pogresio. Za Srbije je ucinio mnogo, neverovatno je koliko smo rezultata napravili zahaljujuci njegovoj odgovornoj politici.

Zorica

21.04.2021. 11:10

Velika je sreca da je predsednik na vreme prepoznao situaciju i omogucio nam da imamao sve cetiri vakcine na raspolaganju.Ja sam se vakcinisla Kineskom , mada su sve dobre i nemem nikakve predrasude ni prema Astra-zenek vakcini.

Jovan

21.04.2021. 11:35

Borba sa koronom se vodi unajveće i borba za svaku vakcinu ne jenjava. Ali, uz pomoć predsednika Vučića mi smo otišli korak dalje, pa ćemo za svoje potrebe i za okruženje početi sa proizvodnjom kako bi što brže pobedili ovu pošast.

Srbijanka Nikolic

21.04.2021. 12:41

I ja se slažem sa tim da je ovo odličan potez! Moćićemo u svakom trenutku da obezbedimo dovoljan broj vakcina za sve svoje građane koji žele da se vakcinišu, a takođe će moći naša država da zaradi prodajom vakcina drugim zemljama i time pojača svoju ekonomiju.

Branislav

21.04.2021. 12:53

Vucic je oporavio Srbiju nakon stete koju su ostavili ovi iz DS-a. Njegovim zalaganjem mi smo danas jedna od zemalja koja nema problema sa nabavkom vakcina i medju najuspesnijim smo u imunizaciji.

Nikola

21.04.2021. 13:05

Jako je velika stvar i dobiti sto smo uspeli nabaviti mnogo vakcina od cak cetri razlicita proizvodjaca a sada zapocinjemo sopstvenu proizvodnju vakcina protiv korona virusa.

Zeljko

21.04.2021. 14:13

Stepanovića izuzetno cenim kao trenera, on i Golac su stara garda i trebalo bi više da budu u srpskom fudbalu, i ove reči upućene Vučiću su potpuno jasne i na mestu.

Goksi

21.04.2021. 14:16

Dragoslav Stepanović je za mene jedan od naših kvalitetnih fudbala, i možda ga više cene Nemci nego naši. ali svako ko stvarno zna fudbal i sport zna i za legendarnog Stepija. A i oko ove izjave za Vučića se slažem u potpunosti.

Ivana

21.04.2021. 22:25

Aleksandar Vučić zaista izuzetno vrlo pametan čovek koji radi na investicijama, na proizvodnji vakcina koje život znače. Niko nem aboljeg predsednika u EU koliko predsednik Vučić.