ASANO: Mačva nas je šokirala ranim golom, ali znali smo da ne treba da paničimo

Novosti online

17. 04. 2021. u 11:34

FUDBALER Partizana Takuma Asano postigao je gol u pobedi crno-belih nad Mačvom od 2:1. Japanac je istakao da su ih Šapčani šokirali kada su u 2. minutu došli do prednosti.

АСАНО: Мачва нас је шокирала раним голом, али знали смо да не треба да паничимо

FOTO: M. Vukadinović

Inače, brzonogom igraču je to bio 18. pogodak u Superligi Srbije. Ispred njega na listi najboljih strelaca je samo napadač Radnika iz Surdulice Milan Makarić.

- Ekipa Mačve je dobro ušla u meč i šokirala nas ranim golom. Ono što je dobro za ovu ekipu je da znamo da ne treba da paničimo, već da rezonski napadamo gol protivnika i tražimo svoju šansu. Znali smo da je važno da postignemo gol u prvom poluvremenu da bismo mogli hladne glave da odemo na odmor. Mnogo šansi je njihov golman sjajno branio. Ja sam zaista srećan, jer svaki put vidim radost mojih saigrača i šefa Stanojevića kada pobedimo - rekao je Asano za klupski sajt.

Partizan u sredu igra utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine.

- Vrlo dobro znam ekipu Vojvodine, tako da tek tu nema opuštanja. U stvari, kad pogledam, u Partizanu nikada nema opuštanja. Pobediš 19 utakmica - svi ti kliču, izgubiš jednu - bude haos. Ja zaista imam pozitivne utiske od ljudi koje srećem, ali malo gde u svetu je to baš tako turbulentno. Tek sada shvatam vaš temperament - zaključio je Asano.

Podsetimo, crno-beli i Novosađani su ove sezone odigrali po jedan meč. Vojvodina je slavila na svom terenu sa 3:2, a Partizan u Beogradu sa 2:0.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa