DEGENEK PORAŽEN OD PRELEPE VODITELJKE: Štoper otkrio detalje iz svog detinjstva (VIDEO)

Novosti online

02. 04. 2021. u 22:40

ŠTOPER Crvene zvezde Miloš Degenek važi za nekog ko je imao veoma živopisno detinjstvo i to nisam ne krije.

ДЕГЕНЕК ПОРАЖЕН ОД ПРЕЛЕПЕ ВОДИТЕЉКЕ: Штопер открио детаље из свог детињства (ВИДЕО)

Miloš Degenek Foto M. Vukadinović

U emisiji "Nema roštiljanja" ispričao je brojne zanimljive priče o tome kako je to odrastao sadašnji vođa odbrane crveno-belih.

Imao je težak zadatak da igra stoni fudbal protiv Tatjane Šajković, koja je upisala, verovali ili ne, prvu pobedu od postojanja emisije. 

Otkrio je Degenek koja je bila njegova omiljena igra kada je bio mali. 

- Klikere sam igrao, to je bilo baš ozbiljno. To smo brat i ja igrali u Aranđelovcu, sa kućnim prijateljima. Igrali smo žmurke, ali kad sam otišao u Australiju onda je ceo moj svet bio samo fudbal.

Ipak, neko je bio bolji od njega... 

- Brat je stariji od mene, uvek sam ga maltretirao da izađemo napolje kako bi igrali. Iskreno, on je bio mnogo bolji fudbaler nego što sam ja, ali nije imao ono što ja imam - motivaciju i želju da non stop treniraš i da se trudiš. On je to malo propustio zbog povreda i nije video sebe u tome, kao ja.

Nije mogao, a da ne pomene svoje roditelje.

- Zahvalan sam svojim roditeljima što su nas stalno podržavali. Tata je radio na građevini u Australiji i dosta se mučio da nas pored toga i vozi na trening, ali nikad nije žalio. I to ja veoma cenim, kao i mama, mnogo su nam pomagali u tom fudbalu - istakao je Degenek.

Pogledajte emisiju ovde: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)