OGLASILA SE MAJKA MALOG GAVRILA: Još nije sakupljen novac, trka za život još nije završena

I. B.

02. 04. 2021. u 12:08 >> 12:34

TRODNEVNA humanitarna aukcija prodaje kapitenske trake Kristijana Ronalda za pomoć malom Gavrilu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, završena je u petak oko 10 časova. Ponude na sajtu "Limundo" rasle su neverovatnom brzinom, a najvišu cifru od 7.500.010 miliona dinara izlicitirala je kompanija "Mozzart".

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА МАЛОГ ГАВРИЛА: Још није сакупљен новац, трка за живот још није завршена

FOTO: Facebook/Za Gavrilovu pobedu

Do sada je za lečenje ovog mališana prikupljeno oko 600.000 evra od potrebnih 2.500.000, a njegovi roditelji ističu da im velika podrška ljudi mnogo olakšava borbu za zdravo Gavrilovo detinjstvo.

- Svakom uplaćenom licitacijom i porukom smo bliže cilju, a to je da naš sin primi što pre najskuplji lek na svetu! Posle ove humanitarne aukcije mislim da smo dopreli do skoro svakog čoveka u Srbiji, što nam značajno olakšava put. Zahvaljujemo se svima koji su sa nama u ovoj mukotrpnoj i neizvesnoj borbi, jer nam upravo oni daju snagu da idemo napred i verujemo u zajednički uspeh - sa uzbuđenjem priča Gavrilova majka Nevena Đurđević.

Ističe da večeras počinje sledeća velika humanitarna akcija - trka za lečenje malog Gavrila u organizaciji Sportskog saveza opštine Veliko Gradište i lokalne samouprave. Učesnici trke od 200 km, koja će trajati 36 časova, krenuće iz Gradišta put Kostolca, Požarevca, Petrovca na Mlavi, Kučeva i Golupca odakle se ponovo vraćaju na cilj u Veliko Gradište.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju