HUMANITARNA AKCIJA NOVOSTI I MUNGOSA: Fudbalska liga "Šampioni" pod pokroviteljstvom UEFA i FSS

Novosti online

02. 04. 2021. u 11:57

KMF Mungosi od 05. aprila počinju sa realizacijom projekta pod nazivom "Šampioni".

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НОВОСТИ И МУНГОСА: Фудбалска лига Шампиони под покровитељством УЕФА и ФСС

FOTO: KMF Mungosi

UEFA je još jednom u ulozi pokrovitelja, a FSS nosilac projekta koji će u periodu od 2 meseca realizovati stručni tim KMF Mungosi.

Od 05. aprila, svakog ponedeljka i srede, na terenima fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji u terminu od 16:30 do 17:30 časova, biće organizovane utakmice u okviru fudbalske lige za decu i osobe sa invaliditetom i smetnjama u razvoju. Ukupno će učestvovati 5 ekipa sa osamdeset takmičara.

Finalni turnir će se održati 05. juna od 10:00 do 14:00 časova, a pored ekipa iz Beograda učestvovaće i ekipe iz Niša, Kruševca, Kragujevca, Novog Sada i Subotice, sa preko 150 takmičara.Takmičenje će biti organizovano tako da budu ispunjeni svi uslovi koji se preporučuju od nadležnih organa kao preventiva u epidemijskim okolnostima.

Medijski partner na ovom projektu je kompanija "Novosti", koja će promovisati naše aktivnosti. Ovim putem pozivamo i ostale medijske kuće da nam se pridruže i da sliku i poruku sa ovog "takmičenja" pošaljemo što većem auditorijumu u Srbiji i regionu.

Sve akcije u okviru projekta organizovane su u skladu sa merama za sprečavanje širenja zarazne bolesti Kovid-19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri