OGLASIO SE "LIMUNDO" POVODOM RONALDOVE TRAKE: Krivična prijava za onog ko odbije da plati licitirano

Novosti online

31. 03. 2021. u 11:30

VELIKA sramota viđena je nakon divne akcije za pomoć bebi Gavrilu Đurđeviću, jer je na aukciji za kapitensku traku Kristijana Ronalda, koju je u naletu besa bacio na travu "Marakane", došlo do neozbiljnih ponuda pojedinaca koji su pomislili da je u pitanju igra, pa je cifra došla do neverovatnih milijardu i 200 miliona dinara.

ОГЛАСИО СЕ ЛИМУНДО ПОВОДОМ РОНАЛДОВЕ ТРАКЕ: Кривична пријава за оног ко одбије да плати лицитирано

Foto: Printsrkin

Tim povodom, bezbednosni tim Limunda zaustavio je aukciju i obrisao stotine lažnih ponuda, a sada je uveden i dodatni korak da nalog mora da se verifikuje, kako bi moglo dalje da se licitira za ovaj predmet.

Iz Limunda navode da postoji mogućnost i da onaj ko pobedi na aukciji, a odbije da plati, može i krivično da odgovara.

Prenosimo saopštenje u celosti:

- Kao što su svi mediji preneli, vatrogasci su pokupili kapitensku traku Kristijana Ronalda sa terena “Rajko Mitić” koju je pri kraju meča sa Srbijom skinuo sa ruke.

- Oni su je predali humanitarnoj organizaciji "Zajedno za Život" kako bi je postavili na aukciju na "Limundo" i njenom prodajom prikupili sredstva za pomoć.

- Aukcija je krenula odlično, ali je nažalost privukla i neozbiljne ponuđače koji svojim ponudama kvare ovu humanitarnu akciju. Sve ponude koje nisu ozbiljne uklanjamo i činimo sve što je u našoj moći da održimo regularnost aukcije.

- Da bismo sprečili ovakvo ponašanje pojedinaca, upravo smo uveli dodatni korak - verifikaciju potencijalnog kupca na ovoj aukciji. Nakon što potvrdimo da je regularan, ponuđač će moći da unese svoju ponudu.

- Ukoliko onaj ko pobedi na aukciji i pored svega odbije da uplati izlicitiran iznos, protiv njega može biti podneta krivična prijava.

- Ovim putem apelujemo na sve da na aukciji učestvuju samo oni koji žele i mogu da pomognu, jer se, podsećamo, ovde borimo za život jedne bebe.

Trenutno je posle brisanja lažnih ponuda, cifra zaustavljena na šest miliona dinara.

Lažne ponude na Limundu za traku Kristijana Ronalda

Ukoliko želite da pomognete malom Gavrilu, to možete da uradite i na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Miki

31.03.2021. 11:42

Po Džepu! Neće se taj neki deo naroda opametiti dok ih se po džepu ne udari.. Do tada će biti ovo bahanisanje..i naravno kazniti i ove sto promovišu takvu svoju kulturu putem rijalitija

Sava

02.04.2021. 14:35

@Mile - Nisu korisnici limunda krivi, kriv je limundo, zato sto ne kaznjava takve clanove. Takve clanove limundo tolerise godinama unazad, verovatno zbog profita. Do sada su im takvi clanovi bili uredu, a sada se odjednom ogradjuju od njih.