"NOVOSTI" OTKRIVAJU: Evo kako je kapitenska traka Kristijana Ronalda završila na aukciji za Gavrila

A. Ilić

30. 03. 2021. u 11:52

KAO bezbroj puta do sada mladi humanista Jovan Simić podigao je Srbiju na noge.

НОВОСТИ ОТКРИВАЈУ: Ево како је капитенска трака Кристијана Роналда завршила на аукцији за Гаврила

FOTO: M. Vukadinović

Nakon velikog broja licitacija dresova, večera sa poznatim ličnostima na licitaciju za spas ljudskog života došla je i kapitenska traka Kristijana Ronalda. 

Da, ona koja je završila na travi beogradske "Marakane", mogla bi da pomogne jednom dečaku da se izbori sa spinalnom mišićnom atrofijom. Gavrilu Đurđeviću potreban je novac za lečenje, a Jovan Simić ponudio je kapitensku traku na licitaciju, evo kako je do nje došao. 

- Radnik dežuran na stadionu "Rajko Mitić" pokupio je traku sa trave stadiona nakon završetka meča. Kontaktirao je neke prijatelje u medijima koji me poznaju i stupili smo u kontakt, znali su da smo ranije pokretali slične akcije, rekao je Simić za Novosti. 

Mladi humanista nije ni sanjao da će za manje od dva časa koliko traje aukcija cena dostići više od 250.000 dinara (u momentima pisanja ovih redova) 

- Pokretali smo i ranije akcije, ali ovako nešto se do sada nije desilo. Ovo je pozitivna ludnica, uz osmeh poručuje Simić i dodaje:

- Poenta svega jeste da putem ove priče javnost upoznamo sa problemom sa kojim se suočava mladi Gavrilo. Potrebno mu je mnogo para za izlečenje. Drago mi je što akciju prati mnogo ljudi i što šalju SMS poruke, poručuje Jovan Simić osnivač humanitarne organizacije "Zajedno za život". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio