ŠTA LI SE TO KUVA NA BANJICI? Kladionice skinule sa ponude utakmicu Rada i Radnika, stižu prozivke iz Kruševca

Novosti online

21. 03. 2021. u 12:42

SVAKE godine isto, kako se prvenstvo približava kraju, govorkanja, priče, aluzije, jedni tvrde da nema dokaza, drugi da je sve regularno, kladionice sklanjaju neke mečeve iz ponude.

ШТА ЛИ СЕ ТО КУВА НА БАЊИЦИ? Кладионице скинуле са понуде утакмицу Рада и Радника, стижу прозивке из Крушевца

Stadion Rada Foto arhiva VN

Ali, kao i obično, na kraju se sve slegne, niko i ne pita, karavani prolaze. U svakom slučaju, zapitao se Napredak iz Kruševca.

Naime, u nedelju su na programu preostala četiri meča 28. kola Sueprlige Srbije, a jedan izaziva nešto više pažnje, mada se po atraktivnosti na prvi pogled ne izdvaja mnogo od ostala tri duela.

U pitanju je duel Rada i Radnika u Crnotravskoj ulici, u koji dva tima ulaze sa različitim motivima kada je reč o takmičarskom plasmanu.

Radu su bodovi neverovatno bitni u borbi za opstanak, dok Surduličani nemaju tih briga, ali svakako da i oni imaju mnogo razloga da i ovaj meč idu na pobedu i potvrde dobru formu ove sezone.

Ipak, ovaj meč, za razliku od svih ostalih superligaških u ovoj rundi, nije u ponudi u najvećim kladionicama u Srbiji - tačnije sklonjen je. 

Da li to kladionice gaje određenu sumnju u ovaj meč pa žele da izbegnu "minu" i gubitke, ili je u pitanju nešto sasvim drugo, tek svi oni koji su možda danas želeli da oprobaju sreću na ovom paru, to neće moći da urade.

Utakmica na Banjici kreće od 15 sati, pa ćemo da vidimo epilog...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)