TEŽAK UDARAC ZA PSŽ: Nejmar propušta obe utakmice protiv Barse!

Novosti online

11. 02. 2021. u 16:48

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ПСЖ: Нејмар пропушта обе утакмице против Барсе!

FOTO: EPA

POSLE nešto manje od 24 časa neizvesnosti, sada su sve sumnje otklonjene - Nejmar ni treću godinu od dolaska u Pariz neće biti spreman za početak nokaut faze, u ovom slučaju dvomeč protiv Barselone.

Posle odrađenih specijalističkih pregleda ustanovljeno je da je Brazilcu stradao aduktor leve noge, zbog čega ga čeka pauza od minimum mesec dana!

Ogroman je ovo udarac za Svece koji su pod komandom Maurisija Poketina ove sezone hteli da odu korak dalje u odnosu na prošlogodišnje finale i pokušaju da se dokopaju Ušatog pehara.

Posle najnovije povrede brazilskog napadača i nedavnih izjava da "nikad neće prestati da se zabavlja i ide na žurke" pokrenulo se pitanje sada već apsolutno neverovatnih slučajnosti u kojima se Nejmar povređuje otprilike u vreme kada je rođendan njegovoj sestri.

PSŽ u utorak gostuje Barseloni na stadionu Kamp Nou, a već dva puna meseca podgreva se atmosfera za ovaj dvomeč pošto je u centru pažnje budućnost Lionela Mesija! 

U celu priču je direktno bio uključen i Nejmar koji je svojim izjavama dolivao ulje na vatru i javno poručivao da želi s Mesijem da igra zajedno u Parizu. Iz Katalonije je prošle sedmice stigao oštar odgovor Ronalda Kumana i predsedničkih kandidata da se sa Parka prinčeva pokaže malo poštovanja prema Barseloni i Mesiju.

(MOCART) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)