NI PROTIV PANAME NISMO POSTIGLI POGODAK "Orlovi" od nule do nule

Novosti online

29. 01. 2021. u 18:06

DVE nule na egzotičnoj "ekskurziji" superligaške reprezentacije nije rezultat koji bi mogao da se podvede pod kategoriju očekivanih.

НИ ПРОТИВ ПАНАМЕ НИСМО ПОСТИГЛИ ПОГОДАК Орлови од нуле до нуле

FOTO: FSS

 Naročito, ako se uzme u obzir "krompir" protiv Dominikanske Republike (0:0) čiji je renome daleko ispod ozbiljnog. Isto je bilo u noći između četvrtka i petka sa Panamom (0:0) i deluje da bi barem neki postignut gol protiv fudbalskih "liliputanaca" poslužio da se stvori bilo kakav dobar utisak o selekciji probranoj iz timova iz srpskog šampionata.

Prema rečima Ilije Stolice, vođe ekspedicije, fizička sprema i igranje po specifičnim uslovima u Centralnoj Americi su imali najveći uticaj na to da se "orlovi" vrate bez ispaljenog metka u svoje klubove.

- Čestitam svim igračima na debiju za A reprezentaciju. Ispunili smo dve najvažnije stvari, svi su debitovali i niko se nije povredio u datim okolnostima. U utakmici protiv Paname, ozbiljnijeg protivnika, ostavili smo daleko bolji utisak u svim aspektima u odnosu na prvi meč.

Momci su napravili nadljudski napor da odigraju u veoma teškim vremenskim uslovima.

- Nekima je juče bila prva utakmica posle više od mesec dana, a većini druga. Utisak je da je utakmica više ličila na takmičarsku nego na prijateljsku. Ostaje žal što nismo postigli neki gol, i ostvarili pobede jer mislim da su je momci i odnosom i kvalitetom potpuno zaslužili - rekao je Stolica za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)