ZANIMLJIV FINIŠ PRELAZNOG ROKA U VOJVODINI Novosađani traže centarfora

S. B.

19. 01. 2021. u 19:06

ЗАНИМЉИВ ФИНИШ ПРЕЛАЗНОГ РОКА У ВОЈВОДИНИ Новосађани траже центарфора

Siniša Saničanin Foto M. Vukadinović

VEZNI red je kompletiran dolaskom Veljka Simića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, a želja Novosađana je da pojačaju oštricu napada.

Takođe, ne kriju da merkaju i igrače za zadnju liniju tima, s obzirom na to da su na meti inostranih klubova njihovi pouzdani štoperi, Siniša Saničanin i Slavko Bralić.

- Ponude za njih dvojicu su na stolu, ali nisu one koje se ne odbijaju - kaže u telefonskom razgovoru Milan Kosanović, sportski direktor Vojvodine, koji je sa ekipom na pripremama u Turskoj.

Navodno, na vašoj listi želja su centarfori, Emanuel Čabula (23, Zambija), Edvard Lopez (25, Kolumbija) Igor Sartori (28, Brazil).

- Želimo pojačanje na poziciji napadača, ali isto tako možemo da sačekamo da stasaju dva talenta iz naše škole. Analiziramo, da bi Nenad Lalatović, šef stručnog štaba, napravio konačan izbor - kaže Kosanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Laci

20.01.2021. 12:26

Kaze Kosan za Dnevnik da je Africko trziste igraca iscrpljeno. Africko trziste nije iscrpljeno za Barsu, Arsenal, Salzburg, ali za potrebe Vose iz tvog ugla jeste? Dovesti Chibula iz Zambije i Leandra iz Proletera i zatvoriti prelazni rok sa tri pojacanja uz Simic koja ce doneti novine u svim linijama tima. Kosan je poceo novu funkciju iz minusa, tako da mora da se dokaze, a i Lalat da dokaze da zna da radi sa strancima, da nije trener samo za domacu i kratkorocnu upotrebu! Vreme radi protiv njih.

Slana Bara

20.01.2021. 13:50

@Laci - Citam svaki dan imena Chabula, Darobe, Igor Sartori. Mogu da dodju jedino Mateus sto je igrao u Cacku i Leandro iz komsijskog Proletera. Zivi bili, pa videli.

Aoa

20.01.2021. 23:40

Кад тај деран малко сазре(28-31 год.), има шансе да дође код Лалатовића на пробу... Ал, само под условом да га је Средојевић научио и да дивани по нашки, пошто шеф има аверзију према страним језицима. Ајд, уздрављу да сте ми Сланинари. Напред Воша!!!