VEZNI red je kompletiran dolaskom Veljka Simića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, a želja Novosađana je da pojačaju oštricu napada.

Laci

20.01.2021. 12:26

Kaze Kosan za Dnevnik da je Africko trziste igraca iscrpljeno. Africko trziste nije iscrpljeno za Barsu, Arsenal, Salzburg, ali za potrebe Vose iz tvog ugla jeste? Dovesti Chibula iz Zambije i Leandra iz Proletera i zatvoriti prelazni rok sa tri pojacanja uz Simic koja ce doneti novine u svim linijama tima. Kosan je poceo novu funkciju iz minusa, tako da mora da se dokaze, a i Lalat da dokaze da zna da radi sa strancima, da nije trener samo za domacu i kratkorocnu upotrebu! Vreme radi protiv njih.

Slana Bara

20.01.2021. 13:50

@Laci - Citam svaki dan imena Chabula, Darobe, Igor Sartori. Mogu da dodju jedino Mateus sto je igrao u Cacku i Leandro iz komsijskog Proletera. Zivi bili, pa videli.

Aoa

20.01.2021. 23:40

Кад тај деран малко сазре(28-31 год.), има шансе да дође код Лалатовића на пробу... Ал, само под условом да га је Средојевић научио и да дивани по нашки, пошто шеф има аверзију према страним језицима. Ајд, уздрављу да сте ми Сланинари. Напред Воша!!!