GENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će igračima biti ponuđeno smanjnje plata za narednu sezonu zbog krize izazvane pandemijom virusa korona, prenosi “Maksbetsport”.

Komentari (5)

Gogi

24.12.2020. 13:37

Koji je to bezobrazluk i drskost od Terzica,da ucjenjujes igrace,i da pretnjama zelis da se prikazes kao dobar poslodavac!I onda kazes"ja imam njuh za posao i igrace"!Izgleda da ti je nos do sada mnogo puta bio"zacepljen",kada su dolazili Dzosua Parker,Adams,Dzon Ruiz,Edson,Kanjas,La para,Zunior...i nikada nisi rekao koliko si im morao natrpati para u dzepove da bi im vidio ledja,ili u prevodu,koliko je zvezda izgubila para radi tvoga"njuha"!Sada bjesnis i letis,a sam znas da nismo za LS,jer je mucno gledati u Bg protiv Bajerna,kada nismo mogli zadrzati ni 30 sek.loptu u posedu.Tada te nije bilo da se"pohvalis"dizanjem ljestvice"!Zvezdin nivo je Ludogorec,omonija,Liberec.Sramota da ismevas KK Zvezda,jer ce nas Milan vratiti u realnost!

Gogi

24.12.2020. 13:49

Bruka za Zvezdu da njezini igraci poslije LS i LE idu vani za sicu,kao Jovicic za 300 000.Bolje je Terzicu da si ga pustio za dzabe.Zamisli Terzicu za koliko para bi Mamic prodao Jovica,Joveljica,Rajkovica,Plavsica,Ristica...za 50-70 mil.Kada budes htjeo nekoga da prodas,daj ga Dinamu,pa dijelite zaradu!Cijena nasih fudbalera je onoliko koliko neko ponudi.Sramota!

Dimitrije

24.12.2020. 14:51

U PETAK O1.O1.2021. IZADJITE NA TERASE I APLAUDIRAJTE ZA NASE FUDBALERE.NEDAJTE DA IM SE SMANJE IONAKO MIZERNE PLATE.PS KAKO VAS NIJE SRAMOTA