REAL MADRID PONIŽAVA PROTIVNIKE? Čelnici Valverdea besni na kraljevski klub zbog torture

Novosti online

13. 12. 2020. u 19:35

РЕАЛ МАДРИД ПОНИЖАВА ПРОТИВНИКЕ? Челници Валвердеа бесни на краљевски клуб због тортуре

Foto: AP

PETLIĆI Real Madrida ostvarili su veoma ubedljivu pobedu, savladavši vršnjake iz Vilaverde San Andresa sa 31:0. Treba napomenuti da meč u ovom uzrastu traje 40 minuta.

Čelnicima protivničke ekipe nije se dopao način na koji su iz kraljevskog kluba pristupili ovoj utakmici, zbog čega su izdali saopštenje.

- Izražavamo ogorčenje zbog ovakvih situacija u fudbalu za mlade. Prvo, veliki klubovi moraju da koriste strategiju kako bi izbegli ove ponižavajuće rezultate, a drugo, španski fudbalski savez mora da restrukturira fudbal u omladinskim kategorijama, kaže se u izjavi kluba Valverde San Andres.

Fudbal u omladinskim kategorijama u Španiji uvek je bio usmeren na učenje i razvijanje veština, pa ne iznenađuje ovakav način reakcije poražene ekipe.

U znak poštovanja prema rivalu, Real Madrid je odlučio da ne objavljuje rezultat na svojoj zvaničnoj veb stranici, ali šteta je već načinjena i Kraljevski klub sada trpi kritike zbog ovog nesportskog stava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

El Pibe

13.12.2020. 22:30

Sta je tu nesportsko??? Kako da se razvijaju Realovi igraci? Sta da rade na utakmici? Da statiraju? Zasto onda da igraju? Lepo se organizujte pa sledeci put nece biti 31. Bice 10. Pa onda na sledecoj utakmici nece biti 10 nego 4. Drugacije ne mozete da napredujete. Ne mozes biti politicki korektan u sportu. U suprotnom uvek cete ostati na 31 kada zaigrate kako treba bez foliranja.