ROBINJO IPAK IDE NA ROBIJU: Bivši fudbaler i drugostepeno osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja Albanke

Novosti online

10. 12. 2020. u 20:23

LEGENDARNOM  brazilskom fudbaleru Robinju je potvrđena prvostepena presuda za silovanje i kazna od 9 godina zatvora.

РОБИЊО ИПАК ИДЕ НА РОБИЈУ: Бивши фудбалер и другостепено осуђен на девет година затвора због силовања Албанке

FOTO: EPA

Italijanski apelacioni sud je potvrdio presudu redovnog suda u slučaju protiv bivšeg napadača Milana, ali je njegova odbrana istakla da će celokipni proces sada ići na Kasacioni sud koji je treća istanca.

Robinjo je 2017. godine prvostepeno osuđen na 9 godina zatvora zbog silovanja devojke albanskog porekla koje se dogodilo 2013. godine dok je igrao za "rosonere".

Ona je optužila slavnog fudbalera da ju je zajedno sa prijateljima grupno silovao. Kao ostale počinioce je navela njegovog prijatelja Rikarda Falkaa i još četvoricu muškaraca i sve je navodno trajalo između 30 i 50 minuta u garderoberu jednog noćnog kluba u Milanu.

Optuženi za silovanje tvrde da su nevini i da je devojka pristala na odnose, a odbrana je tokom suđenja pokušala da diskredituje devojku fotografijama na kojima se vidi kako joj "druženje sa alkoholom" nije strano.

Robinjo se takođe branio izjavama da on uopšte nije bio sa prijateljima kasnije te noći, da mu je devojka sama prišla, da su bili nešto prisniji, ali da je on otišao kući. Te da su njegovi prijatelji ostali sa njim i da su imali seks, jer je ona to htela. I da su potom svi zajedno otišli u drugi klub.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba