MARADONINA SESTRA LJUTA NA EL PIBEOVE ĆERKE: Govorile su da sam naplaćivala da budem uz brata, a nikada ga nisu posećivale (VIDEO)

Novosti online

03. 12. 2020. u 20:11

Ana Maradona, sestra nedavno preminulog Dijega Armanda Maradone odlučila je da reaguje na optužbe njegovih ćerki Dalme (34) i Đanine (31) da ga je iskorištavala dok se brinula o njemu.

МАРАДОНИНА СЕСТРА ЉУТА НА ЕЛ ПИБЕОВЕ ЋЕРКЕ: Говориле су да сам наплаћивала да будем уз брата, а никада га нису посећивале (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Demian Alday Estevez

- Govore da sam naplaćivala da budem uz brata i zaista ne znam otkud im to? Neka slobodno provere da li mi je išta dao. Da je tako, ne bih imala dugova, ne bih imala nikakve troškove. Sve to mogu potvrditi - rekla je Ana - Moja deca, kao ni deca mojih sestara nisu živela na Dijegov račun. Apsolutno niko. Bio je velikodušan, davao nam je ponekad nešto, ali ništa više od toga. Nismo zavisili nikad od njega.

Zatim je iznela optužbe na račun njegovih ćerki.

- Njega su kćerke napustile. Kada su došle da ga posjete? Nikad, nikad, zapatite to. One bez njega ne bi bile ništa zbog načina na koji su živele. Pustite ga da počiva u miru - rekla je Ana za argetinske medije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna