HEROJ PARTIZANA: Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal

Novosti online

09. 11. 2020. u 15:52

GOLMAN Partizana Nemanja Stevanović rekao je danas da je njegova ekipa zasluženo slavila u Subotici i istakao da je bio ubeđen da će odbraniti penal.

ХЕРОЈ ПАРТИЗАНА: Био сам убеђен да ћу одбранити пенал

foto: FK Partizan

- Veoma važna utakmica za nas. Imali smo mnogo problema zbog povređenih igrača i zaraženih koronom. Imperativ nam je bila pobeda. Ali, pokazali smo karakter i zajedništvo u ovim teškim trenucima i na kraju uspeli zasluženo da pobedimo", rekao je Stevanović za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su u Subotici domaći Spartak sa 2:1, u utakmici 14. kola Super lige Srbije, a heroj crno-belih na tom meču bio je Stevanović koji je odbranio penal u 90. minutu.

- Kad je reč o penalu pripremao sam se sa trenerom golmana Jovšom (prim.aut Nemanja Jovšić). Radili smo analizu i to mi je mnogo pomoglo da odbranim penal. Rituale imam kao i načine na koji branim penale, ali nek to ostane tajna ovaj put. Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal", rekao je Stevanović.

Kako je naveo, u Partizanu mu je "svaka odbrana omiljena".

- Trudim se da vodim ekipu na terenu i da ih imam što manje. Drugari iz kluba su mi naravno svi čestitali. Bili su uvek uz mene i zahvalan sam im na tome. Odužio sam im se odbranjenim penalom", rekao je Stevanović.

Golman Partizana smatra i da je njegova ekipa pobedom protiv Spartaka vratila samopouzdanje.

- Vreme je naš saveznik. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da ćemo pobeđivati", rekao je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri