SERGEJ PREDVODI NAPAD NA ZENIT! Desetkovani Lacio gostuje ruskom klubu u trećem kolu Lige šampiona (18.55)

Đ. S.

04. 11. 2020. u 07:15 >> 19:50

KORONA je prošle nedelje "pokosila" Lacio, i na listu neaktivnih smestila čak 11 igrača za susret sa Brižom (1:1), pa je svaka nova runda testiranja u Rimu dočekana sa zebnjom.

СЕРГЕЈ ПРЕДВОДИ НАПАД НА ЗЕНИТ! Десетковани Лацио гостује руском клубу у трећем колу Лиге шампиона (18.55)

Foto AP

Tako je i ove nedelje, "nebesko-plavi" su puni kadrovskih problema otputovali na megdan Zenitu (večeras, 18.55) u trećem kolu Lige šampiona, ali kao i pre sedam dana, trener italijanske ekipe Simeone Inzagi ima Sergeja Milinkovića-Savića na raspologanju.

Srpski vezista je u neverovatnom preokretu Lacija za vikend protiv Torina (gubili 3:2 do 90, pa dobili 4:3) još jednom "lepoticom" iz slobodnog udarca, pokazao da i u odsustvu bitnih saigrača može na sebe da prihvati sav teret koji nosi imperativ uspeha.

Kao ono dugme u zgradama na kojem piše u slučaju nužde razbijte staklo, tako i Inzagi kada zagusti, aktivira Sergeja, a ovaj mu obično uzvrati nekom minijaturom.

Slično će verovatno biti i u Rusiji, u koju rimski velikan na neku međunarodnu utakmicu putuje prvi put posle 21 godine, a meč sa Zenitom, biće prvi u istoriji ova dva kluba.

KRISTIJANO

U ELITNO takmičenje vraća se mašina za golove - Kristijano Ronaldo. Najbolji strelac Lige šampiona u istoriji, zbog virusa korona nije igrao za Juventus protiv Barselone i Dinamo Kijeva, pa je danas protiv Ferencvaroša (21.00) odlična prilika da uveća saldo koji u ovom trenutku iznosi 130 golova.

Italijanski mediji prenose da će Inzagi verovatno odmoriti Lukasa Leivu i Ćira Imobilea, pošto u prestonicu Italije za vikend dolazi Juventus, pa je izvesno da će Sergej ponovo biti prva uzdanica "lacijala".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba