LJUBAV KA KLUBU BEZ BARIJERA: Slepi operski pevač živi za Zvezdu, a njegovo izvođenje zvezdaške pesme rasplakaće vas

Novosti online

03. 11. 2020. u 17:30

IZ Ljutice Bogdana dolazi nam nesvakidašnja priča.

ЉУБАВ КА КЛУБУ БЕЗ БАРИЈЕРА: Слепи оперски певач живи за Звезду, а његово извођење звездашке песме расплакаће вас

FOTO: Printskrin/ZvezdaTV

Nemanja Crnatović je momak neverovatnih vokalnih sposobnosti, koji od rođenja ima potpuno odsustvo vida. To ga ipak nije sprečilo da svim srcem voli Crvenu zvezdu. 

Crnatovićeva ljubav ka crveno-beloj boji je neopisiva. Iako od rođenja talentovani operski pevač ne vidi u njegovom srcu ima mesta samo za jedan klub. Navijački huk sa severa njegov je kompas za sva dešavanja na terenu. 

Momak fenomenalnih vokalnih sposobnosti posetio je Marakanu i tom prilikom na stadionu otpevao nekoliko Zvezdinih pesama, stvorivši atmosferu na koju niko nije ostao ravnodušan. 

Ređale su pesme njegovog omiljenog kluba, a Nemanja je sa oduševljenjem govorio o načinu na koji prati utakmice, kao i najlepšim trenucima sa Crvenom zvezdom.

K
ako je izgledao nastup Nemanje Crnatovića na stadionu „Rajko Mitić“, kao i mnoge druge detalje možete pogledati u jednoj od epizoda serijala Zvezda TV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!