IMA LEKA ZA "FARMACEUTE": Arsenal slavio sa drugim timom, Bugarima bod u Rimu

Novosti online

29. 10. 2020. u 22:59

ODIGRANI su i preostali mečevi 2. kola Lige evrope.

ИМА ЛЕКА ЗА ФАРМАЦЕУТЕ: Арсенал славио са другим тимом, Бугарима бод у Риму

Foto: AP

Crvena zvezda je dominirala nad Liberecom, a o tome možete da pročitate više ovde. Dok o ostalim mečevima odigranim u 18:55 možete da čitate ovde. 

Roma je na domaćem terenu priredila neprijatno iznenađenje pošto je remizirala sa CSKA iz Sofije na utakmici bez pogodaka.

Odmah na početku mrežu Bugara zatresao je Smoling, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. I pored nekoliko opasnih situacija, "vučica" nije uspela da probije disciplinovanu odbranu ekipe iz Sofije koja kući veoma vredan bod.

Kluž i Jang Bojs odigrali su nerešeno, u Rumuniji je bilo 1:1.

Domaćin je poveo u 62. minutu golom Marija Rondona, međutim Švajcarce je spasao poraza Kristijan Fasnaht sedam minuta kasnije.

  
Arsenal je kod kuće opravdao ulogu velikog favorita i slavio protiv Dandalka sa 3:0.

"Tobdžije" su u finišu prvog poluvremena u razmaku od tek dva minuta stigli do velike prednosti pred odlazak na odmor, strelci su bili Edvard Nketija u 42. i Džozef Vilok dva minuta kasnije.

Na 3:0 povisio je Nikolas Pepe u prvom minutu drugog poluvremena što je bilo, ispostaviće se kasnije, i konačan rezultat.

Molde je kod kuće slavio protiv Rapida iz Beča minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Ohi Omoihuanfo u 65. minutu minutu meča.

U Francuskoj Nica je pobedila Hapoel Ber Ševu sa 1:0, strelac jedinog gola na meču bio je Amin Žiri u 23. minutu susreta.

Istim rezultatom završen je i duel Slavije i Bajera iz Leverkuzena u Pragu gde je domaćin slavio pogotkom Petera Olajinke u 80. minutu.

Česima je umnogome pomoglo i isključenje Belarabija u 22. minutu, a Slavija je do vodećeg gola mogla i ranije, međutim udarac Stančijua sa penala odbranio je Hradecki.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

NIS PODRŽAO ELEKTROTEHNIČKU ŠKOLU „NIKOLA TESLA“ U BEOGRADU: Moderni kabinet za fiziku za nove uspehe srednjoškolaca