"MOJI IGRAČI SU LAVOVI!" Stanković otkrio da li je ušao u svlačionicu u toku poluvremena

Novosti online

29. 10. 2020. u 22:08

CRVENA zvezda je uspela da savlada češki Liberec u drugom kolu Lige Evrope rezultatom 5:1 i tako na veličanstven način došla do prva tri boda u grupi.

МОЈИ ИГРАЧИ СУ ЛАВОВИ! Станковић открио да ли је ушао у свлачионицу у току полувремена

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Dejan Stanković nije bio na klupi, menjao ga je Nebojša Milošević, a Stanković je dao svoje mišljenje o meču posle pobede.

- Jedno lepo veče za svakog zvezdaša, ali prve čestitke idu kapitenu, momcima, svima u 'stafu', svima u klubu. Bitno je samo da verujemo kao što smo verovali večeras. Utakmicu smo mnogo dobro spremili, do detalja. Momci su znali šta treba da rade i onda ti se desi ovakvo veče. Žao mi je što nema navijača, ovo bi bilo perfektno sa 55.000 navijača. Jedva čekam da ovo prođe i da se vrate svi na stadion. Preponosan sam na momke, to su pravi lavovi, pravi ljudi. Uživamo još večeras, pa se okrećemo narednim mečevima - kaže Stanković.

Objasnio je kako tim raste iz dana u dan.

- Igrači su zaslužili ovakvu utakmicu, rade pošteno. Ne odustajemo od cilja, znamo šta radimo i znamo kuda idemo. Od početka otkako sam došao, imamo čist i prijateljski odnos. Rastemo iz dana u dan, to se vidi. Ne samo što smo večeras pobedili, mi smo i protiv Javora trebalo da pobedimo sa tri, četiri gola razlike. Rekao sam im u svlačionici da ću biti "još gori", jer znam koliko mogu - dao je svoje viđenje trener Zvezde.

Upitan je i da li je imao pravo da dođe do ekipe na poluvremenu u svlačionicu.

- Nisam bio uz ekipu na poluvremenu, bio sam kao duh u loži. Malo sam se drao, čuli su me. Imao sam komociju da lepo gledam i uživam u meču - zaključio je Stanković.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BAJERNU SE NEĆE ISPUNITI ŽELJA O POVRATKU MLADOG TRENERA: Nagelsman sa Nemcima do 2026.