HULK O VEZI SA SESTRIČINOM SVOJE ŽENE I OTKRIO ZAŠTO JE BIO U BRAKU: Savest mi je mirna

Novosti online

08. 09. 2020. u 12:06

BRAZILSKI fudbaler Hulk (34), poznat po porodičnoj aferi u kojoj je ostavio suprugu i troje dece zbog veze sa sestričinom svoje žene, optužuje bivšu partnerku da laže.

ХУЛК О ВЕЗИ СА СЕСТРИЧИНОМ СВОЈЕ ЖЕНЕ И ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ БИО У БРАКУ: Савест ми је мирна

foto: EPA

Zvezda šangajskog SIPG priznaje da je bio neveran, ali tvrdi i da je ostao sa Iran u braku jer je ona zatrudnela.

Iran (39) se od raskrinkavanja prevare do danas oglasila javno o svom "velikom bolu" i istakla da se ponašao prema njoj kao prema čudovištu. Hulk je zbog toga napao i osudio.


- Nikada nisam imao vezu sa Kamilom dok sam bio oženjen. Ja sam muškarac. I nisam bio u srećnom braku – ogralsio se Hulk na Instagramu.

Imala je šta da kaže i Iran:


- Provela sam čitav svoj brak izdajući Iran. Živela sam samačkim životom. Samo sam želela da imam status Hulkove žene.

Tokom braka, punih 12 godina, Hulk je bio ujak Kamile... Brazilac sada tvrdi da je bio razdvojen od Iran punih godinu dana pre nego što je stupio u vezu sa njenom sestričinom.

- Kamila je došla u Kinu. Ne mislim da sam loša osoba. Kamila je mlada i izuzetno lepa. Na kraju smo se emotivno spojili. Bili smo oboje slobodni. Vratili smo se iz Kine i rekli porodici da smo zajedno. Sve smo objavili i javno, preko medija. Savest mi je mirna. Ako želite da me i dalje kritikujete i ponašate se prema meni kao prema čudovištu, izbor je vaš. Ali istina je na vrhu – rekao je Hulk.

Potom je optužio Iran da govori neistine pre nego što je izjavio da je ostao samo s njom jer je ostala trudna sa njihovim prvim detetom.

- Moj brak nije nastao iz ljubavi, iz strasti. Desio se jer je Iran zatrudnela slučajno. I ja sam tu odgovornost preuze. Pre toga smo izlazili mesec dana. Od prvog trenutka sam podržavao i nju i celu njenu porodicu. To zna cela država. Naša deca Ian, Tijago i Alis uz Božji blagoslov – rekao je brazilski fudbaler.

Cela ova priča pokvarila je odnose između Iran i njene sestre, Kamiline majke. Ali nikada nije oprostila svojoj nećakinji.

- Sve sam dala toj devojci otkako je došla na svet – rekla je pre godinu dana Iran. - Žrtvovao sam svoje snove toliko puta da bih njeni bili ostvareni. Ovde ne govorim samo o materijalnim dobrima, jer ih je lako dati kad imate novac, već o ljubavi, naklonosti, pažnji, poštovanju... O svemu.


Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri