ADVOKAT FUDBALERA MANČESTER JUNAJTEDA: Grci daju drugu šansu, pa će Hari izbeći zatvor

Beta

25. 08. 2020. u 11:37

FUDBALER Mančester junajteda Hari Megvajer blizu je toga da izbegne zatvorsku kaznu u Grčkoj, čak i ako bude proglašen krivim, rekao je njegov advokat.

АДВОКАТ ФУДБАЛЕРА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДА: Грци дају другу шансу, па ће Хари избећи затвор

foto: EPA

On se tereti da je tokom jedne noći na Mikonosu, u tuči sa grupom mladića, naneo teške povrede i pokušao da podmiti policajca.

- Mito je veoma teško krivično delo u Grčkoj, ali verujem da to spada u prekršaj. Najviša kazna koju bi Megvajer mogao da dobije je pet godina zatvora i novčana kazna. Ali, dela za koja se on tereti nose velike novčane kazne, definitivno ne i zatvorske kazne. U Grčkoj, u našem pravnom sistemu, dobija se druga šansa - rekao je grčki advokat Zanis Panajotakopulos, a prenosi britanski “Skaj”.

Kapiten Junajteda proveo je dve noći u pritvoru, nakon što je tokom porodičnog odmora priveden na Mikonosu.

Megvajer je u subotu pušten iz pritvora. On je, sa još dvojicom, uhapšen ispred jednog bara i optužen za višestruke napade. Grčki mediji preneli su da je tuča počela nakon što je Megvajerova sestra ubodena u ruku oštrim predmetom.

Megvajer i još jedan čovek terete se i za pokušaj podmićivanja, kao i napad na policajca. Policija je saopštila da se on prepirao sa policajcem koji je želeo da prekine tuču.

Engleski fudbaler negirao je optužbe za pokušaj nanošenja teških telesnih povreda i pokušaj podmićivanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade