SRBIN SLOBODAN ZA 30 MILIONA EVRA: Ajntraht spreman da proda Kostića u slučaju dobre ponude

V. N.

12. 08. 2020. u 19:07

DOŠLO je vreme za razlaz Filipa Kostića (27) i Ajntrahta, prema pisanju nemačkih medija.

СРБИН СЛОБОДАН ЗА 30 МИЛИОНА ЕВРА: Ајнтрахт спреман да прода Костића у случају добре понуде

Foto: EPA-EFE/STUART FRANKLIN

Kako se navodi, klub iz Frankfurta je spreman da proda našeg reprezentativca, ukoliko stigne ponuda od bar 30 miliona evra, a to je izgledno.

Bundesligaš je i pre pojave virusa korona bio svestan da postoji interesovanje za krilnog napadača, i to čak iz redova slavnog milanskog Intera. Tada je Ajntraht mogao da zateže oko visine obeštećenja, ali usled velikih finansijskih gubitaka tokom pandemije, sada će kupcima biti olakšan posao. Ipak, 30 miliona evra je brojka ispod koje niko neće moći da računa na dolazak Kostića, pa ni Monako, koji je trenutno u igri.

Srpski igrač je najpre za Ajntraht nastupao kao pozajmljen fudbaler Hamburga, a zatim je otkupljen za šest miliona evra, i jasno je da je to bio dobar potez. U Nemačkoj, Kostić je još igrao za Štutgart, a pre toga u holandskom Groningenu, i kod nas za Radnički Kragujevac.

Ukoliko Filip ovog leta napusti Frankfurt, to će biti konačan raspad srpskog trilinga iz redova Ajntrahta 2018/2019. Tada su pored Kostića blistali i Luka Jović i Mijat Gaćinović. U međuvremenu, napadač je otišao u Real, a univerzalni vezista u Hofenhajm.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna