JUNAJTED PRAVI TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Razočarani Hrvat stiže kod Matića na "Old Traford"?

Novosti online

28. 07. 2020. u 09:10

SJAJNIM finišom sezone fudbaleri Mančester junajteda osigurali su mesto u Ligi šampiona naredne takmičarske godine, ali vremena za slavlje na "Old Trafordu" nema mnogo.

ЈУНАЈТЕД ПРАВИ ТИМ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Разочарани Хрват стиже код Матића на Олд Трафорд?

Foto: EPA

Pred menadžerom Ole Gunarom Solskjerom i čelnicima kluba je da u mini pauzi između dve sezone oforme tim koji će moći ravnopravno da se nosi sa najbogatijim evropskim timovima u elitnom takmičenju.

Jedno od prvih pojačanja mogao bi da bude hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je razočaran čelnicima Bajerna zbog toga što će na kraju sezone morati da napusti Minhen.

Italijanski mediji javljaju da se Perišić oseća prevareno jer je ranije ove sezone dobio obećanje nemačkog prvaka da će ga zadržati u klubu nakon što mu istekne pozajmica iz Intera.

- Bajern bi morao da mu da platu od oko 10 miliona evra, plus što bi Interu na ime obeštećenja morao da plati između 15 i 20 miliona. Previše za igrača koji bi bio četvrto krilo iza Sanea, Gnabrija i Komana - piše nemački TZ.

Perišićevi agenti su već počeli da traže klub koji je spreman da angažuje hrvatskog ofanzivca, koji je ove sezone postigao šest golova uz deset asistencija. Navodno, najbliži je odlasku u Mančester junajted u razmeni za Aleksisa Sančeza, koji već igra na pozajmici u Interu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna