ODIGRALI NAJBOLJI MEČ: Selektor kadeta Jovan Damjanović zadovoljan pred četvrtfinale Evropskog prvenstva za fudbalske nade

S. R.

27. 05. 2024. u 15:13

UPRKOS porazu od Češke (4:3), "orlići" i dalje imaju velike ambicije. U četvrtfinalu kadetskog prvenstva Evrope naša selekcija odmeriće snage sa Austrijom u sredu. Međutim, nastup u poslednjem duelu grupe hrabri selektora Jovana Damjanovića pred nokaut fazu.

ОДИГРАЛИ НАЈБОЉИ МЕЧ: Селектор кадета Јован Дамјановић задовољан пред четвртфинале Европског првенства за фудбалске наде

FOTO: Tanjug/AP

- Bili smo jako dobri u prvom poluvremenu, radili stvari koje smo se dogovorili da radimo. Lepši je osećaj kad se pobedi, ali to ne menja činjenicu da smo odigrali verovatno najbolju utakmicu dosad. Imali smo prilike da ranije rešimo utakmicu. Neke igrače smo uspeli da sačuvamo, neki su dobili svoje minute. Zadovoljan sam odnosom, zalaganjem, stavom. Čestitam svojim igračima na svemu tome! Siguran sam da možemo još bolje da igramo, iako sam zadovoljan onim što su moji igrači pokazali. Imamo zajedništvo koje nas krasi i siguran sam da ćemo to pokazati na sledećoj utakmici, u četvrtfinalu - rekao je Damjanović za sajt FSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)