HITNO SAOPŠTENJE SA MARAKANE POSLE TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI: Evo šta će biti sa utakmicom Crvena zvezda - Zenit

Novosti online

22. 03. 2024. u 22:32

Teroristički napad u Moskvi, u kome je najmanje 40 osoba ubijeno, a sto ranjeno, doveo je do brojnih reakcija u svetu, pa i od strane aktuelnog šampiona Srbije u fudbalu - i to povodom zakazanog meča sa ruskim prvakom, u Beogradu.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ СА МАРАКАНЕ ПОСЛЕ ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА У МОСКВИ: Ево шта ће бити са утакмицом Црвена звезда - Зенит

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, za subotu u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" zakazana je sada već tradicionalna utakmica FK Crvena zvezda - Zenit Sankt Peterburg.

Sa Marakane su u subotu uveče, posle tragičnih vesti iz prestonice Ruske Federacije (događaje iz Moskve možete uživo, iz minuta u minut, da pratite na portalu "Novosti") saopštili da se meč Zvezda - Zenit igra u planiranom terminu.

"Želimo sutra da pokažemo ruskom narodu koliko smo uz njih", poručili su u subotu u večernjim satima iz tabora srpskog šampiona.

Utakmica će početi minutom tišine, u znak sećanja na ubijene u terorističkom napadu.

Kako "Novosti" saznaju, najvatreniji navijači Crvene zvezde, organizovani u grupu "Delije sever", na ovom meču prikupljaće na svim tribinama novčane priloge za ugroženi narod Donbasa.

Prikupljanje sredstava biće organizovano u poluvremenu utakmice.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave