JEZIVE SCENE IZ ARGENTINE: Havijer Altamirano hitno prevezen u bolnicu (VIDEO)

Novosti online

18. 03. 2024. u 09:45

U nedelju se u Argentini igrao duel između fudbalskih ekipa Estudijantesa i Boke juniors, na kom se igrač domaćeg tima Havijer Altamirano samo srušio na teren.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ ИЗ АРГЕНТИНЕ: Хавијер Алтамирано хитно превезен у болницу (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Nažalost, ovo nije prvi takav slučaj. Svi se najpre sete Kristijana Eriksena na Evropskom prvenstvu, i ovakve situacije su sve učestalije. Sve češće nam sa sportskih terena, pretežno fudbalskih, dolaze neprijatne scene.

Altamirano se srušio u naručje Enca Pereza, koji je i prvi pokušao da mu pruži pomoć, a nakon opšte panike na terenu, fudbaler je hitno prebačen u bolnicu.

Nakon što je Altamirano prebačen u bolnicu, preovladao je strah i šok na stadionu, a Perez je nakon svega viđenog plakao. Utakmica je prekinuta, a ubrzo su stigle i informacije iz bolnice.

Tokom televizijskog prenosa meča, fudbalska nacija je obaveštena da je fudbaler došao sebi, a nešto kasnije Argentinci su preneli da je njegovo stanje stabilno.

Bonus video BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)