BURNO NA MARAKANI! Uroš Spajić dao gol na derbiju, pa posle meča isprozivao Partizan kao retko ko

Novosti online

09. 03. 2024. u 19:13

Crvena zvezda i Partizan sastali su se na Marakani da odigraju 172. prvenstveni "večiti derbi", a konačan ishod vrlo je iznervirao Uroša Spajića, strelca vodećeg gola za crveno-bele.

БУРНО НА МАРАКАНИ! Урош Спајић дао гол на дербију, па после меча испрозивао Партизан као ретко ко

Foto: Printskrin/Arena sport

Podsetimo, izuzetno uzbudljivu utakmicu Crvena zvezda i Partizan okončali su remijem posle goleade i brojnih interesantnih momenata.

Spajić, koji je preuzeo kapitensku traku od povređenog Aleksandra Dragovića, stao je posle meča pred kameru TV Arena sport i "u dahu" ovo rekao o utakmici:

- Mislim da davno nije bilo ovoliko šansi na derbiju, neiskorišćenih... Zahvalio bih se navijačima, a svaka čast momcima na prikazanoj igri, i to na, po meni, šampionskoj igri. Igrlai smo, po meni, protiv jednog protivnika koji nije došao da igra fudbal! Mislim, svaka im čast, došli su po bod, to su i osvojili, ali da mi igramo 90 minuta, a da se oni valjaju 30 minuta po terenu... greota za ove ljude koji su došli da gledaju dobar fudbal. Ako oni slave 2:2, svaka čast. Mi nećemo, nama je ovo kao poraz. Ali, idemo dalje. Nastavljamo dalje. Crvena zvezda treba da nastavi ovako, da igra napadački, da dominira, kao što je to bilo i danas i... na kraju će se i isplatiti. Hvala! - rekao je Spajić i otišao u svlačioicu.

Posle ovog "večitog derbija" Partizan je sačuvao bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Bonus video: RETRO-KOREOGRAFIJA - "Delije" hiljadama balona iscrtale poruku za 172. večiti derbi

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!