ZVEZDAN TERZIĆ "DIGAO" GLAS: "Zvezda mora da bude primer svega najčasnijeg i najboljeg što Srbija ima!"

Novosti online

04. 03. 2024. u 13:29

Generalni direktor Crvene zvezde i predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, obratio se na emotivan način prisutnima na svečanosti povodom 79. rođendana tog sportskog kolektiva.

ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ ДИГАО ГЛАС: Звезда мора да буде пример свега најчаснијег и најбољег што Србија има!

FOTO: FK Crvena zvezda

On je čestitao na uspesima koje su postignuti u prethodnoj godini, a rekao je i sledeće:

- Poštovani prijatelji, dragi zvezdaši. Dozvolite mi da pre svega svima nama čestitam 79. rođendan naše Crvene zvezde, najvećeg Sportskog društva na ovim prostorima. Kada pogledamo unazad ljudi koji su tog davnog 4. marta 1945. godine osnivali ovaj klub, nisu ni slutili kakve će visine on dostići. Sve te godine, emocija, ljubavi, uspeha, rezultata, dovele su do ogromne moći našeg kluba i grba. Svi mi koji nosimo grb Crvene zvezde moramo biti svesni, ne samo privilegije, nego i odgovornosti, koju nam donosi ova funkcija, bilo da upravljamo Crvenom zvezdom, bilo da se borite na sportskom terenu - započeo je Terzić.

Gotovo u dahu je dodao:

- Od naših rezultata, odluka, pobeda ili poraza zavise emocije miliona ljudi, koliko je vezano za ovaj grb, koji stoji pred nama. Težine tog grba moramo biti svesni. Džaja mi je davno rekao: „Crvena zvezda jeste lepa, ali je i teška“. Teška je jer je odgovornost ogromna i bez obzira na fantastične uslove, koje smo svi zajedno ostvarili u protekloj sezoni, to ne sme da nam bude nikakav adut da se opustimo. Uvek mora da postoji „kamenčić u cipeli“, da nas opominje da naši navijači koji su najmnogobrojniji u ovom delu Evrope uvek od nas očekuje više i nikad se ne zadovoljavaju rezultatima na koje mi jesmo ponosni, ali uvek moramo bolje. Predstavljamo Crvenu zvezdu i moramo biti primer svega najboljeg, ne samo na terenu i našim rezultatima, nego i ponašanjem van terena. Moramo biti primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima država Srbija - istakao je generalni direktor crveno-belih.

Zaključio je sledećim rečima:

- Još jednom, čestitke na fantastičnim rezultatima, uz opomenu da možemo i bolje, jer nas ovaj grb na to obavezuje. U narednoj sezoni želim još bolje rezultate, još više zdravlja, sreće i uspeha. Živeli i srećno – rekao je Terzić na otvaranju ceremonije povodom 79. rođendana Crvene zvezde.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!