POTRES NA OSTRVU: Zinedin Zidan se vraća, preuzima posrnulog giganta?!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 02. 2024. u 21:05

DOLASKOM Džima Ratklifa porasle su ambicije Mančester junajteda. Novi manjinski vlasnik izrazio je želju da klub vrati na mapu engleskog i evropskog fudbala. Dolazak novog trenera mogao bi da bude prvi korak ka tome.

ПОТРЕС НА ОСТРВУ: Зинедин Зидан се враћа, преузима посрнулог гиганта?!

FOTO: EPA

Ser Džim Ratklif od prošle nedelje manjinski je vlasnik Junajteda sa udelom od 27,7 procenata u vlasništvu. Očekuje se da taj udeo raste u narednim godinama.

- Ovo je samo početak našeg putovanja u želji da vratimo Mančester junajted na vrh engleskog, evropskog i svetskog fudbala. Želimo prvoklasne uslove za naše fanove. Ostvarivanje tih ciljeva od danas ići će ubrzanim tokom, preneo je reči Ratklifa "Futmerkato".

Prvi korak bio je dovođenje Dena Ašvorta iz Njukasla na poziciju tehničkog direktora.

Razmatra se i izgradnja novog stadiona. Kao i promena igračkog kadra, odnosno odlazak čak 11 igrača. Aktuelni trener Erik ten Hag je pod pritiskom, još uvek nije obezbedio podršku uprave.

Kao kandidat za njegovu zamenu pominje se Zinedin Zidan, legenda Real Madrida. Francuz je upravo sa "los blankosima" osvojio titulu Lige šampiona tri puta u nizu.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)