HRVAT ZAMENIO SRBINA: Evo ko je novi selektor Kine umesto bivšeg trenera Crvene zvezde

Filip Milošević

24. 02. 2024. u 21:15

Hrvatski stručnjak Branko Ivanković postao je danas novi selektor fudbalera Kine, umesto Srbina Aleksandra Jankovića koji je nedavno dobrio otkaz.

ХРВАТ ЗАМЕНИО СРБИНА: Ево ко је нови селектор Кине уместо бившег тренера Црвене звезде

FOTO: EPA

- U sklopu priprema za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine Fudbalski savez je posle procene stručnjaka odlučio da angažuje Ivankovića za novog selektora reprezentacije - navedeno je u saopštenju FS Kine.

Ivanković (69) će na klupi Kine debitovati u martu protiv Singapura u meču kvalifikacija za Mondijal 2026. godine. Ivanković je već ranije radio u Kini, kao trener Šandonga je bio šampion 2010. godine.

Na Azijskom kupu nacija, gde Kina nije prošla grupnu fazu, zbog čega je Janković smenjen, Ivanković takođe nije prošao grupu predvodeći reprezentaciju Omana. Hrvat je ranije bio i selektor Irana, a između ostalih klubova vodio je i zagrebački Dinamo, Rijeku, nemački Hanover...

BONUS VIDEO: MADRID OVAKVU CRNO-BELU SCENU NE PAMTI: "Grobari" izašli na ulice prestonice Španije, a onda... (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije