OGLASIO SE SIN ĆIRE BLAŽEVIĆA: Evo šta se dešava u porodici "trenera svih trenera"

Novosti online

08. 02. 2024. u 13:58

MIROSLAV Ćiro Blažević (87) preminuo je 8. februara prošle godine posle duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavio ćerke Katarinu i Barbaru i sina Miroslava. Od tada je prošlo tačno godinu dana i na njegovom grobu i dalje stoji samo drveni krst.

ОГЛАСИО СЕ СИН ЋИРЕ БЛАЖЕВИЋА: Ево шта се дешава у породици тренера свих тренера

FOTO: Tanjug/Hina

Grobni spomenik nije napravljen, a njegova ćerka Katarina za to vreme planira da podigne tužbu protiv brata i majke Zdenke... 

- Izrada grobnog spomenika se odužila. Hteli smo da se napravi od belog bračkog kamena. Osnovni motiv biće beli šal koji je obeležio njegovu trenersku karijeru u Dinamu. Tata to zaslužuje - rekao je Miroslav, a prenosi "Jutarnji list".

Najavio je i da planira da organizuje fudbalski turnir kao omaž svom ocu na terenima fudbalske škole u Maksimiru. Očekuje se da će tamo igrati veterani i pojedine estradne zvezde. Ono što hrvatskim medijima smeta je činjenica da ništa nije urađeno da bi se Blaževiću dao omaž koji zaslužuje.

Spominju da se spekulisalo o tome da će se neki trg ili ulica zvati po njemu, da će se organizovati neki veliki turnir ili da će neko takmičenje nositi ime po njemu. Ništa od toga se nije dogodilo ni posle godinu dana.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)