GRANADA NIJE IZDRŽALA: Remi koji može pomoći u borbi za opstanak

Novosti online

03. 02. 2024. u 18:48

Fudbaleri Granade i Las Palmasa odigrali su nerešeno 1:1 u meču 23. kola španske La lige. Ovaj rezultat pogoduje i jednoj i drugoj ekipi, mada gosti mogu biti nešto zadovoljniji ovakvim ishodom.

ГРАНАДА НИЈЕ ИЗДРЖАЛА: Реми који може помоћи у борби за опстанак

Foto: EPA-EFE/PEPE TORRES

Domaći fudbaleri ni danas nisu uspeli da upišu prvu pobedu u novoj godini, pošto nisu uspeli da sačuvaju prednost iz prvog dela igre. 

Počeli su izabranici Aleksandrea Medine dobro meč i trudili se da dođu do prednosti što se i ostvarilo krajem prvog poluvremena, kada je posle prekida i centaršuta Ruiza, Bruno Mendez uspeo da postigne pogodak.

Ipak u drugom poluvremenu, sa igračem manje, domaći nisu uspeli da izdrže i pad koncentracije u odbrani ih je koštao primljenog pogotka u 68. minutu koji postigao Pehino, posle sjajne timske akcije fudbalera Las Palmasa. 

Posle ovog meča, Granda je ostala uz Almeriju najslabije plasirana ekipa u La ligi sa svega 12 bodova, dok je Las Palmas deveti sa 32 boda. 

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)