VLADAN MILOJEVIĆ OBAVIO PROZIVKU: Moramo da "raščistimo" tim, znaju se ciljevi Zvezde

Tanjug

10. 01. 2024. u 14:18

VRATIO se Vladan Milojević na klupu Crvene zvezde. On je ove srede obavio prozivku, čime su počele pripreme za drugi deo sezone.

ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ОБАВИО ПРОЗИВКУ: Морамо да рашчистимо тим, знају се циљеви Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Nije Aranđelovčanin krio oduševljenje što se vratio u klub sa kojim je napravio velike uspehe.

- Uvek je lep osećaj kad obučem crveno-belu opremu, moj život je vezan za Zvezdu. Svaki put odem sa koferom spremnim da se vratim nazad. Ispred mene je novi izazov, verujem da ću odgovoriti tom - rekao je Milojević na početku priprema za prolećni deo sezone.

On je krajem prošle godine nasledio Izraelca Baraka Bahara i ima zadatak da na proleće nadoknati "minus jedan" i osvoji titulu, kao i Kup.

- Zvezda ima očekivanja, titula i Kup su prioritet. Da ih ostvarimo, to je cilj. Mislim da je ove sezone kvalitetnije prvenstvo, ne oprerećujem se time, niti plašim. Verujem u svoj rad. Što se tiče igrača, imamo veliki sastav, pravljen za tri takmičenja, pa moramo da ga "raščistimo".

Dotakao se i prelaznog roka.

- Prelazni rok je živa stvar, mnogo toga može da se dogodi. Tu je skauting i u svakodnevnoj smo komunikaciji, ovde za jedan dan svašta može da se promeni.

Zvezda će pripreme obaviti na Kipru.

- Idemo u Pafos u jedan od najboljih hotela na Kipru, tamo trenutno trenira reprezentacija Švedske. Imaćemo idealne uslove, dva sjajna terena, mada na Kipru se nikad ne zna, može da bude prelepo sa puno sunca, a može da bude i kiše.

On je dodao da računa na sve igrače, uključujići i Šerifa Endiajea.

- Svi imaju kvalitet i dobro su skautirani. Dosta toga zavisi od njihovih igara... Takvi smo, moraju oni da shvate da nema baš puno vremena za prilagođavanje - istakao je Milojević i dodao da mu je žao što će grupa igrača propustiti pripreme zbog reprezentativnih obaveza u Africi i Aziji, ali da se već suočavao sa takvom situacijom dok je radio u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, Crvena zvezda će na Kipru odigrati pet prijateljskih utakmica, a na startu drugog dela sezone, 10. februara će dočekati Voždovac.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024