AU! Evo šta je trener Partizana Igor Duljaj rekao o Zvezdinoj filijali, Grafičaru, posle megdana u Kupu Srbije

Novosti online

07. 12. 2023. u 18:14

Trener Partizana Igor Duljaj teško je podneo tok meča Partizan - Grafičar u Kupu Srbije, ali je ishodom, naravno, bio zadovoljan.

АУ! Ево шта је тренер Партизана Игор Дуљај рекао о Звездиној филијали, Графичару, после мегдана у Купу Србије

FOTO: FK Partizan

Podsetimo, Partizan je boljim izvođenjem penala eliminisao Grafičar u izuzetno zanimljivoj utakmici osmine finala Kupa, a Duljaj ne samo da je imao reči hvale za svoje izabranike, već i za suparnika - filijalu Crvene zvezde.

- Iskren da budem, očekivao sam da bude ovakva utakmica, imao sam ih kao igrač. Protivnik je bio veoma motivisan, u pitanju je izuzetno mlada ekipa koja je želela da se dokaže. Mnogima od njih (iz Grafičara) predviđam lepu budućnost. Moram, naravno, da pohvalim i moj tim. Mnogo je teško igrati svaku  utakmicu na pobedu, posebno ako je ona unapred dobijena. Cilj je, što je najvažnije, ostvaren, a lepo je što je publika mogla da vidi mladog Jovanovića koji je i dao gol. Hteo bih da se na kraju zahvalim i navijačima, koji su došli da nas podrže po ovom hladnom vremenu - rekao je Duljaj za TV Arena sport.


Trener fudbalera Grafičara Marko Neđić izjavio je posle utakmice da je isključenje Babakara Mbupa poremetilo njegov tim.


- Zadovoljni smo, momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili. Crveni karton nas je omeo, čestitam Partizanu na prolasku, ali i svojim momcima", istakao je Neđić.
 

Podsetimo, prethodno su se u četvrtfinale Kupa plasirali Vršac, Čukarički, Voždovac, Radnički 1923, Novi Pazar, Vojvodina i Crvena zvezda.

Osmina finala Kupa Srbije u fudbalu 2023/2024 - rezultati


Vršac - Napredak 1:0
Partizan - Grafičar 1:1, penalima 5:4
Čukarički - Javor 4:1
Voždovac - Radnički Sremska Mitrovica 6:3
Radnički 1923 - Smederevo 5:0
Inđija - Novi Pazar 2:3
Mladost GAT - Vojvodina 0:3
Crvena zvezda - Radnički Niš 5:0

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)